O NAMA

 

Kopaonik leto Avanturistički centar Kopaonik je samostalna organizacija koja obavlja širok spektar rekreaciono-avanturističkih aktivnosti tokom leta i kao takva predstavlja letnju turističku ponudu Kopaonika.
Uz jedinstvene ponude aktivnosti, lepotu Nacionalnog parka spajamo sa poslovnim ljudima i turistima iz cele zemlje kojima je potrebna takva vrsta aktivnog odmora.
Pružamo korisnicima spoj avanture i aktivnog odmora kroz širok spektar aktivnosti iz našeg programa.

 

Od samog osnivanja smo postali nezaobilazan i neophodan činioc turističkog centra Kopaonik, jer kroz naš program aktivnosti Kopaonik ostvaruje pun letnji turistički potencijal.
Jedan smo od glavnih aktera letnje sezone i pokretačka snaga svih dogadja na planini.
Organizujemo team building-e za neke od najvećih kompanija u zemlji.
Pomožaemo ljudima da pobegnu od posla i izgube se u pravom smeru, odnosno vrate sebi,
vrate prirodi.


 

 

NAŠ TIM

Kopaonik leto

 

Avanturistički centar Kopaonik predstavljaju stručnjaci u ovoj oblasti, profesori sporta i fizičkog vaspitanja kao i vodiči koji najbolje poznaju planinu i prirodu u kojoj se krećete.
Mi smo tu da vam pomognemo da se odmorite na pravi način i kroz prirodu vratite sebi i oslobodite stresa.
Naš tim sačinjavaju ljudi specijalno obučeni za ekstremne sportove, rekreaciju i aktivnosti u prirodi.


 

 

NAŠA MISIJA

 

Kopaonik leto Osnovani smo sa ciljem da skrivenu prirodu Kopaonika upakovanu u avanturu i aktivni odmor spojimo sa ljudima kojima je potrebna takva vrsta odmora i na najbolji mogući način pružimo rekreaciono-avanturističke aktivnosti u prirodi svim populacijama.

Od našeg osnivanja, Kopaonik svakog leta beleži sve veći rast posećenosti.
Našu misiju ujedno predstvalja dalji rast kvaliteta i širenje ponude kako bi na najadekvatniji način omogućili turistima da okuse čari predivne prirode Kopaonika tokom letnjeg perioda.
Naučno je dokazano da samo šetnja u prirodi na najbolji mogući način oslobadja od stresa, a kroz niz stručno vodjenih aktivnosti mi vaš organizam usmeravamo sa potrošnje zdravlja na proizvodnju zdravlja.
Rezultat našeg poslovanja su nasmejani i zadovoljni klijenti.

 

 

POSLOVNA SARADNJA

 

Kopaonik leto Naša dugogodišnja partnerstva sa liderima na svojim tržištima dokaz su kvaliteta i pouzdanosti.
Nastojimo da naša partnerstva i ostale poslovne saradnje održavamo i konstatno podižemo na viši nivo tako što dobijeno poverenje opravdavamo postizanjem više od očekivanog.
Zadovoljni partneri su ogledalo našeg poslovanja.